Győrfi Pál próba tánc szóvivő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira komolyan veszi a versenyt a Szombat Esti Láz táncosa, hogy a próbákért nemcsak a hétköznapjait, de a hétvégéit is feláldozza.

Nem akarja családja nélkül tölteni a hétvégéit Győrfi Pál, de a táncpróbákban sem akar elmaradni. A mentőszolgálat szóvivőjének sikerült a kellemeset a hasznossal összekombinálnia. Gyerekei és felesége is elkísérik a próbákra.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre a további fotókért!


"Nagyon komolyan vesszük ezt a versenyt Kittyvel, még hétvégén is próbálunk. A hétvége viszont a gyerekek nélkül nem lehet teljes, ezért meglátogatott az egész családom, a feleségem, Adri a gyerekekkel. Így legalább látják a lurkók, miért nincs otthon apa a hétvégén. Ha csak azt mondom a gyerekeknek, hogy elmegyek táncpróbára, nem tudják elképzelni, miről is van szó. Így megnézték a táncparkettet, és a tükör előtt együtt próbáltuk a lépéseket. A gyerekek, Aliz és Ádám kb. ugyanolyan színvonalon táncolnak, mint én. Mindnyájan fejlődünk, ők egyenletesen, én remélem gyorsabban" - nevetett a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.