Hidegvérrel kezelte a technikai bakit az énekesnő

probléma Polyák Lilla énekesnő verseny technika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla A Dal című műsor szombati elődöntőjében a zsűri szavazatai alapján továbbjutott, annak ellenére, hogy technikai problémája akadt az előadása során. Erről a Life.hu újságírójának mesélt.

Profin módon kivágta magát az énekesnő, és a nézők semmit sem vettek észre abból a pillanatnyi pánikból, ami átfutott az énekesnőn.
"Az első sokk után, amikor rájöttem, hogy nem hallom a fülest, átfutott az agyamon, hogy mi történhetett, és hogy valószínűleg a kábel csúszhatott szét a ruhám alatt. Ezért kivettem a fülemből, mert ilyenkor csak zavaró, olyan, mint egy zajszűrő dugó. De mivel a dalt fülessel próbáltam be, nem tudtam úgy elengedni magam, ahogyan azt a dal megkívánta volna, mert volt bennem feszültség, amit remélem, a nézők nem vettek észre" - mesélte Lilla, akinek gyermekei otthon izgultak anyukájukért.

Fotó: MTVA
Fotó: MTVA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.