Le kellett vágni a cipőt Koltai lábáról

színpad Koltai Róbert színész baleset gipsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Gubás Gabi az egyetlen színész, aki megtapasztalta, milyen érzés sérülten estéről estére színpadra állni. Kollégája, a Starfactory szereplője, Koltai Róbert is átélte ezt a kellemetlen helyzetet - tudta meg a Life.hu.

Koltai Róbert egy egész előadás-sorozatot játszott végig sérülten Kaposváron. Szerepe szerint a színpadon végig karosszékben ült, csak a darab végén kellett felállnia. A második előadáson történt a baleset.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Csak annyi mozgásom volt a darabban, hogy kimenjek a színpadról. Úgy éreztem, hogy az utolsó mondatomban kicsit keményebbre kell vennem a figurát, jobban ki akartam mutatni a gyűlöletemet. Nagyon határozottan megindultam kifelé, csak a bokámat felejtettem bent a színpadon. Ezután még 50 métert kellett volna szaladnom vissza a tapsig, de nem tudtam ráállni a lábamra, szétszakadt a bokaszalagom. Azt hittem, meghalok, őrjítő fájdalom hasított belém. Mindenki úgy gondolta, hogy hülyülök, nem hitték el a kollégák, hogy ekkora fájdalmam van. Végül mentővel vittek be a kórházba és a cipőt ollóval kellett levágni a lábamról. Nem maradtam ki a darabból, gipszet kaptam és bottal játszottam végig további 30 előadást. Így pontosan tudom, hogy mit érez Gubás Gabi, le a kalappal előtte, szegénynek estére nagyon bedagad a kificamodott karja" - osztotta meg velünk a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.