Somló az exfeleségével bulizik

buli Somló Tamás feleség válás barátság férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron  futott zátonyra Somló Tamás házassága a nála huszonnyolc évvel fiatalabb Gyöngyvérrel, akitől egy kislánya, Lili született. A pár azóta is együtt jár bulizni, tavaly a Balaton Soundon mutatkoztak együtt, ahol ráadásul Gyöngyvér új párja is velük volt. 

A válás után is kiváló kapcsolatokat ápoló család együtt érkezett egy budai szórakozóhelyre a Class FM VIP partijára, de amint meglátták a fotósokat igyekeztek nem együtt mutatkozni.Végül egy távolabbi zugban ültek le és hallgatták az I Need A Dollar énekesének, Aloe Blacc és zenekarának fellépését. Somló korábban sztárszerzőnknek, Szily Nórának nyilatkozott válásáról.

Somló tamás fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Somló tamás fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Volt egy időszak, amikor nagyon-nagyon szerettük egymást, de ez az időszak elmúlt. Ő a társam, a barátom, a barátnőm egy személyben. Úgy gondolom, ha észreveszem a társamon, hogy 'másra' van igénye, el kell engedni. Jobb szépen lezárni valamit, mint erőltetni" - magyarázta visszafogottan Somló. Annyit azért elmondott: "Ha nem is kergetem az új szerelmet, azért vágyom rá, mert az ember társas lény."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.