műsorvezető sorozat színész producer Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónap szünet után végre kiderül, mi lesz Betty és Balázs szerelmével, kilábalnak-e Halászék a házassági válságból, és az is egyértelművé válik, miért törnek egyre durvább dührohamok Andreára. Augusztus 21-én visszatér a képernyőre a TV2 sikersorozata, a Jóban Rosszban, ráadásul új szereplőkkel - tudta meg a Life.hu.

Egy indiai, bollywoodi producert megtestesítve Joshi Bharat is szerepet kapott az újra induló sorozatban. A TV2 műsorvezetőjének nem ez az első epizódszerepe, feltűnt már pár magyar filmben, de napi sorozatban még soha.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Júniusban forgattunk a Balatonon, Alsóörsön, majd a fővárosban, a Csillagvirág Klinikán. Indiában színészként és bábszínészként dolgoztam, ezért nem lepett meg különösebben a felkérés. Még attól sem riadtam meg, hogy egy hatalmas chopper motorral kellett közlekednem. Szerencsére nem féltem, mert nem kellett hosszú távot megtennem, és Indiában egykor mopedoztam" - mesélte Joshi Bharat.

Bollywood

A Bollywood kifejezés a Bombay (Mumbai régi neve) és Hollywood összevonásából keletkezett. maga Bollywood nem létező hely. Bár néhányan helytelenítik az elnevezést, mondván, hogy Hollywood "rongyos változatává" degradálja az indiai filmipart, az Oxford angol szótárban is megtalálható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.