fesztivál koncert program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztus 20-i hosszú hétvégén valóságos programdömping áraszt el bennünket. Az Alföldi-féle vagány István, a király előadástól kezdve lesz erdőszéli fűben heverészés, Balaton-parti lazulás és még sorolhatnánk. Lássuk a hétfői ajánlatot.

1. Kaposfest a komolyzene szerelmeseinek

Ha valakinek olyan nemzetközileg elismert művészbarátai vannak, mint Joshua Bell vagy Kocsis Zoltán, bátran belevághat egy komolyzenei fesztivál szervezésébe. Így gondolta ezt Kokas Katalin Liszt Ferenc-díjas hegedűművész és férje, Kelemen Barnabás Kossuth-díjas hegedűművész is. Idén negyedszer szervezik meg a tizennégy színvonalas koncertet felvonultató Kaposfestet, ahol a kamaraszcéna nagyjai követik majd egymást a színpadon. Diákként érdemes kiváltani a Fesztiválpárnát, amivel bármelyik hangversenyre beülhetsz.

Forrás: Facebook/Kaposvár Chamber Music Festival
Forrás: Facebook/Kaposvár Chamber Music Festival

Mikor?
2013. augusztus 19., hétfő
A fesztivál augusztus 13-tól 19-ig tart.
Hol?
Kaposvár, Szivárvány Kultúrpalota
Bővebb infó: http://kaposfest.hu/hu/

2. Római vakáció Füreden

A filmben talán a világ legbájosabb színésznője, Audrey Hepburn alakítja a csintalan hercegnőt, aki megszökik a palotából, hogy felfedezze Róma nevezetességeit. Szerencsétlenségére a jóképű újságíróba (Gregory Peck) botlik, aki felismeri a szépséget és miközben idegenvezetőt játszik, titokban élete legnagyobb sztoriján munkálkodik. Balatonfüreden hétfőn este az Orlai Produkció mutatja be a film színpadi változatát Tenki Réka és Fekete Ernő főszereplésével.

Forrás: www.orlaiprodukcio.hu/Fotó: Tiszeker Dániel
Forrás: www.orlaiprodukcio.hu/Fotó: Tiszeker Dániel

Mikor?
2013. augusztus 19., hétfő 21.00
Hol?
Balatonfüred, Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
Bővebb infó: http://orlaiprodukcio.hu/musor/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.