divattervező Makány Márta cég felszámolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május óta felszámolás alatt áll az ismert divattervező Quintlines nevű divatcége.

A híres magyar tervező nevéhez számos tervezői munka kötődik. Igaz, kapott negatív kritikákat is, például amikor az ő ruháit viselte a 2008-as pekingi olimpián a magyar csapat. Most pedig úgy tűnik, nagy gondban van a Márta nevéhez fűződö márka – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Makány Márta

„Ide vevők nem járnak, Mártát szoktuk néha látni, ő az üzlet emeleti részén dolgozik, ott szokott ruhát tervezni" – mesélte az üzlet mellett dolgozó hölgy.

A lap megkeresésére az érintett a következőket árulta el: „Ez az édesanyámé, nem az én üzleti tevékenységem, nekem két másik cégem van" – magyarázta a divattervező, akinek valóban az édesanyja a többségi tulajdonos, de ő továbbra is benne van a Qintlines nevű kft.-ben a cégjegyzék szerint. A belvárosi üzletén is ez a cégnév szerepel - jegyzi meg a lap.

„Ugyanúgy, mint eddig, készítek ruhákat, épp egy menyasszony ügyében rohangálok a városban, az üzlet pedig azért van zárva, mert csak bejelentkezés alapján lehet hozzám jönni, nincs nyitvatartási rend. Aki szeretne, a honlapomon található telefonszámon felhív, és találkozunk az üzletben" – zárta rövidre a tervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.