Szörnyethalt a híres hipnotizőr

Forrás: Facebook/Scott Lewis -
Scott Lewis illuzionsta Sydney Operaház hipnotizőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kizuhant egy sydneyi apartmanház 11. emeleti erkélyről Scott Lewis ismert amerikai hipnotizőr előadóművész és azonnal életét vesztette - adta tudtul az MTI.

Lapinformációk szerint Lewis a ház egy 11. emeleti erkélyéről egy 4. emeleti erkélyre zuhant, ott találták meg holttestét a helyszínre kihívott rendőrök szombat délelőtt.

Egy rendőrségi szóvivő elmondta: nem találtak gyanús körülményt a halálesettel kapcsolatban az eddigi vizsgálat során. Egyelőre azt sem állapították meg, hogy véletlen baleset vagy öngyilkosság történt.

Forrás: Facebook/Scott Lewis

Az operaház közleményében "csodálatos előadóként" méltatta Lewist. Az illuzionista program társproducere pedig bejelentette, hogy Lewis emléke előtt tisztelegve folyatják a műsort, amelyben Lewis további hat előadóval lépett fel, és amelyet csütörtöktől tűztek műsorra a Sydney Operaházban.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.