rendőrség szemtanú robbanás nyomozás bank motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn két robbanás történt Budapest 13. kerületében. Hajnalban  egy bank épületénél robbantottak. Délelőtt pedig egy társasház legfelső emeleti lakásában történt robbanás. 

Hétfőn 4 óra 18 perckor történt robbanás egy XIII. kerületi Lehel utcai bankfiókban. Az épület utcafronti fala kidőlt, az út mindkét oldalán betörtek az ablakok. Szemtanúk egy motorost láttak elhajtani a robbanás előtt – írja az Origo.hu.

Forrás: Origo

A rendőrség azt közölte, hogy az elsődleges vizsgálatok szerint robbantásos bűncselekmény történt a fővárosi Lehel utca egyik pénzintézeténél. Az elsődleges adatok szerint a robbanást ismeretlen szerkezetű és ismeretlen típusú robbanóanyag okozta, a bűncselekmény nem emberi élet kioltására vagy személyi sérülés okozására irányult.

Déleletőtt újabb robbanás sokkolta a XIII. kerületi lakosokat. Egy Béke utcai ház felső emeleti lakásában gázrobbanás történt. A mentők a helyszínről egy idős férfit szállítottak kórházba súlyos égési sérülésekkel - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.