L.L. Junior különleges Mikulással lepi meg kisfiát

Forrás: Gedeon Beatrix -
színesbőrű mikulás MikulásGyár fekete L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vagány rapper úgy döntött, színesbőrű barátjának elkér egy Mikulásruhát a MikulásGyárból és így szerez kisfiának feledhetetlen emléket.

L. L. Juniorral a MikulásGyár nyitóünnepségén futottam össze. A rapper lelkesen mesélte, hogy a nyitás óta az adományozás egyik szószólója és idén többször is visszatér majd a piros meseházba.

Forrás: Gedeon Beatrix

„December 14-én gyerekekkel fogok fellépni a MikulásGyárban, számomra ez hagyomány, hiszen minden évben hoztunk egy kis műsort a gyermekeknek, ezért már olyan, mintha hazajönnénk. Játékokat is fogok adományozni, hiszen ami nem kell Lacikának, boldogan odaadjuk rászoruló gyermekeknek. Mivel a családommal járok ki a MikulásGyárba, így Lacikának ezzel jó példát mutatunk" – magyarázta a rapper, aki elmesélte, ő hogyan lepi meg kisfiát.

„Holnap jön a Mikulás Lacikához. Van egy színesbőrű nigériai barátom és lehet, hogy ő lesz a Mikulás. Szerintem ez remek ötlet. Ma azon vagyok, hogy a MikulásGyárosoktól szerezzek egy jelmezt, amit fel tud majd venni a barátom" – mosolygott Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.