A Nagy Duett hercegnő A Dal Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges képpel köszöntötte rajongóit A Dal szombati döntője előtt Radics Gigi. Vajon ezzel kárpótolja őket azért, mert kedvencük nem jutott be a legjobb nyolc közé.

Radics Gigi párhuzamosan két csatornán is szerepet kapott 2014 elején. A 17 éves, aranytorkú énekesnő szexis produkciójával ugyan nem jutott be A Dal döntőjébe, de az ezzel párhuzamosan futó A Nagy Duett szuperprodukcióban még mindig versenyben van párjával, Hujber Ferivel.

Forrás: www.facebook.com/radicsgigihivatalos/

Gigi, aki nagyon odafigyel az alakjára és rengeteget fogyott az elmúlt években, különleges fotót posztolt Facebook-oldalára: az Aladdin rajzfilmből ismert Jázmin hercegnőként tündököl. Sajnáljuk, hogy ez a kép egyelőre csak a fantázia szüleménye, örülnénk, ha Gigi egyszer egy Disney animációs film betétdalát énekelné - angolul. Amilyen csoda lakik a torkában, minden esélye megvan rá, hogy világsztár legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.