Makranczi Zalán romantika szerelem Szinetár Dóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és Makranczi Zalán szerelmes rumbája mély nyomokat hagyott a zsűriben, Ördög Nóri még meg is könnyezte táncukat. A pár nemcsak a színpadon, a színfalak mögött is folyamatosan turbékolt.

A színészpárnak nem kellett eljátszani érzéseiket a táncparketten. Minden rezzenésükből, minden mozdulatukból és a tekintetükből sugárzott az egymás iránt érzett szerelem. Tagadhatatlan, hogy odavannak egymásért, iIyen átéléssel másképpen nem kerülhetett volna színpadra ez a produkció.

/1404/Szine2014426122954

„Kislánykoromban sokat jártam az operába, ahol arról álmodoztam, hogy milyen jó lenne ott állni a színpadon egy herceggel. Zalánnal tánc közben pont olyan érzésem volt, mintha valóra vált volna a gyerekkori álmom" - árulta el a színésznő a tánc után, akit ez az érzés a továbbiakban sem hagyott el. Végigromantikázták az adást, és amikor nem mutatta őket a kamera, akkor is gyakran szerelmes csókban forrtak össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.