Tényleg túl sok volt az erotika Völgyi Zsuzsi produkciójában?

Forrás: http://sajtoszoba.tv/ -
Sztárban sztár Völgyi Zsuzsi kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi elszomorodott, hogy ő esett ki elsőként a Sztárban sztár adásában. Úgy érzi, lett volna benne kraft, hogy a nézőknek ne csak a nyávogós hangját mutassa meg, és maszkban is szívesen megnézte volna magát.

A Romantic egykori énekesnője már nem nézheti meg, milyen lett volna elmaszkolva valaki egészen másnak. A kommentelők egy része szerint jogos, hogy ő esett ki elsőnek, jobb énekléssel és kevesebb erotikával talán folytathatta volna a versenyt.

Forrás: http://sajtoszoba.tv/

"Gyengén énekelt, halkan és hamisan, akár direkt csinálta, akár nem. Jobb énekléssel és kevesebb erotikával valószínű többre ment volna" – írta az egyik néző.

"A kinézetével nem volt baj, igazán jól mutatott. De túl sok volt az erotika, ezt a műsort nem ezért nézzük. Főleg, hogy nem tudta elengedni magát, így kissé erőltetett volt a produkció" - véleményezte a produkciót egy másik.

Zsuzsi nem titkolta, hogy szívesen folytatta volna az átalakulást: "Szomorú vagyok, jó kis csapat volt, jó lett volna továbbra is a részese maradni. Lett volna bennem erő, hogy ne csak a nyávogós oldalamat mutassam meg. A kiesésem nem szegte a kedvemet, nagyon sajnálom, megnéztem volna magamat egy jó kis maszkban" – nyilatkozta bánatosan az Aktívnak még a műsor után. Vasárnap este a közösségi oldalon pedig megosztotta rajongóival, hogyan érzi magát, és szerinte mi vezetett ahhoz, hogy rá szavaztak a legkevesebben.

„Elsőként kiesni? Nos, nem ugrom ki a bőrömből, na! Senkit nem okolok, magamat sem. Bármit énekelhettem volna, nem ezért hullottam ki. Hét éve, hogy a Romanticnak vége. Bár van egy kész komplett kiadatlan lemezem a fiókomban, amit még senki nem ismer. Gyakorlatilag nincs semmi rádiós vagy klipes aktualitásom. A szavazatok száma nálam volt a legkevesebb. Ennyi. Sajnálom, mert jó volt része lenni ennek a csodálatos műsornak. Köszönöm a lehetőséget! Köszönöm mindenkinek, aki szorított értem, nekem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.