Csendben lett 16 éves Tóth Andi, az X-Faktor győztese

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
X-Faktor Tóth Andi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csapott nagy bulit 16. születésnapja alkalmából Tóth Andi, akit a családja személyesen köszöntött fel, a közösségi oldalon pedig több százan gratuláltak neki.

Nem egy kerek szám a 16, mégis Andi tinédzser éveiben jelentős változást hozott ez a kor. Alig egy hónapja a legfiatalabb versenyzőként megnyerte az X-Faktor, ami után Erdélyből Budapestre költözött, ahol jelenleg a nagymamájával él és várja, hogy a szülei is utána jöjjenek. Egy csendes szülinappal ünnepelte fenekestül felfordult életét.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

Nem tartottunk nagy bulit, ebből mostanában úgyis bőven jutott, inkább meghitt családi ünneplésre vágytam. Úgy kezdtem a születésnapomat, hogy délig aludtam, majd megérkeztek a szüleim és a bátyám. Hoztak egy gyümölcstortát, amivel felköszöntöttek a hagyományos vasárnapi ebéd után. Rengeteget beszélgettünk, mindent akartam tudni, mi történik otthon. Apukám végigvideózta a napot, majd este hazautaztak. Különösebb ajándékot nem kaptam, már azt, hogy eljöttek hozzám, ajándéknak tartom" –árulta el Andi, aki megváltoztatta a hajviseletét. A hamvasszőkével rátalált a megfelelő árnyalatra, és néha kivasalja hullámos fürtjeit, csak a hosszához ragaszkodik.

Forrás: Facebook/tothandihivatalos


„Több mint 200-an köszöntöttek fel a közösségi oldalon, köztük az egykori versenytársaim is. Szerencsére nem lehet észrevenni, hogy egy évvel idősebb, szinte felnőtt lettem, én semmi változást nem érzek, még mindig kiskorú vagyok" - nevetett az énekesnő, akinek napjai továbbra is zsúfoltak, fotózásokra, interjúkra, stúdióba jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.