Őrület! A biztonságiak állították meg a Hungary's Got Telent szereplőit

Forrás: RTL Klub -
Horgas Eszter kaszkadőr Hungary's Got Talent Csuja Imre Kovács Patrícia zsűri tehetségkutató linczényi márkó show RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cretins nevű formáció, olyan produkcióval érkezett, amit a biztonsági embereknek kellett megfékeznie.

Horgas Eszter, már a kaszkadőrshow frontemberének bemutatkozó szövege közben megnyomta a piros X-et. Valószínűleg, a fuvolaművész, már előre érezte, hogy ebből ennyi is elég lenne. Az őrült produkció közben felgyújtották, majd eloltották egyik társukat a fiúk, aztán ütötték-verték egymást, teljesen átgondolatlanul és humortól mentesen. Amikor már semmi nem hatott, a zsűriasztalnak rontottak, ezt pedig nem hagyta az RTL Klub stábja és a beküldék a biztonságiakat.

Forrás: RTL Klub

Horgas Eszter a produkció közben távozott, miközben az orra alá morogta, hogy inkább visszadaja a gázsiját, csak ne kelljen, ezt néznie.

Forrás: RTL Klub

Sebestyén Balázs azonban majd kiugrott a bőréből: „Ilyen műsort szeretnék csinálni minden este! Nem énekelgetünk, meg Vastag Csaba" - lelkendezett a műsorvezető.

Csuja Imre ennél szigorúbb volt: „Engem nagyon elszomorítottatok, nem bírja ez a műsor ezt a baromságot". Márkó moslyogva megjegyzete, neki bejött a produkciót, kívánjuk, hogy minden este ezt nézze!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.