Király Viktor: "A többi versenyzőt nem kapták fel ennyire"

Forrás: 11ground.com -
Voice tehetségkutató műsor tehetségkutató The Voice énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor bizonyára alig ocsúdott fel a The Voice-ban való továbbjutása felett érzett öröméből, máris gőzerővel készül az élő show-kra.

"Nemrég találkoztam Gwen Stefani csapatának többi tagjával, akik megjegyezték, hogy Jordannel szabályosan az internet sztárjai lettünk Amerikában. Akkor döbbentem rá, hogy a többi versenyző többségét nem kapták fel ennyire. Az iTunes Store-on is minden eddigi fordulóban énekelt dalom nagyon sikeres volt - nyilatkozta Viktor a Blikknek.

Forrás: 11ground.com

Az énekes, aki nem engedi, hogy ikertestvérét elhajtsák mellőle, túl van már egy sikeres New York-i koncerten, sőt már egy decemberi fellépése is le van kötve a Nagy Alma egyik legrégebbi és persze nagyon népszerű zenei klubjában.

Ahogy azt a lap már megírta, Viktor 100 ezer dollárért, azaz több mint 28 millió forintért, valamint egy lemezszerződésért száll versenybe a többiekkel, hiszen ezek járnak a The Voice végső győztesének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.