Megharapta utastársát, majd meghalt a repülőn

Forrás: Flickr/Aero Icarus -
halál eszméletlenség Lisszabon utastárs férfi rendőrség Dublin harapás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megharapta utastársát, majd rosszul lett, és meghalt egy 24 éves férfi egy Lisszabonból Dublinba tartó járaton. A rendőrség egyelőre vizsgálja a történtek körülményeit.

Hirtelen került zavarodott állapotba az a 24 éves férfi, aki megharapta utastársát, majd megfékezték, ám utána rosszul lett, és életét veszítette egy Lisszabonból Dublinba tartó Aer Lingus Airbus A320 típusú gépen - írja az Origo.

A kép illusztráció. Forrás: Flickr/Aero Icarus

A férfit egy fedélzeten tartózkodó orvos és nővér vette kezelésbe, segíteni azonban már nem tudtak rajta. A megharapott utast kórházba szállították, miután a pilóta vészhelyzet miatt az írországi Cork repülőtéren rendben letette a gépet.

A rendőrség mind a fedélzeten utazó 170 embert kikérdezte a történtekről, egy nőt letartóztattak, mert a feltételezések szerint a 24 éves férfi társa volt, és

táskájában gyanús anyagot találtak.

A halottkémi vizsgálat még folyik, eredményeit még nem tették közzé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.