Egy nő részegen vezetett, és ezt le is videózta

Forrás: Sluderlaw -
Florida rendőrség videó részeg élő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Whitney Marie Beall szombat éjszaka egy buli után készítette magáról ezt a felvételt, amin részegen vezeti éppen a saját autóját. Az egészet élőben közvetítette egy erre alkalmas portálon.

A floridai lány estéje olyan jóra sikeredhetett, hogy a mondandójából nehezen vehető ki bármi is. Akik látták a felvételt rögtön elkezdték hívogatni őt, hogy hagyja abba, amit csinál, és álljon félre. Egy nő, aki éppen látta a videót, azonosította a környéket, így a lakelandi rendőrség hamar rátalált a száguldozó sofőrre. Bár nem volt könnyű, végül sikerült megállítani Beallt, akit azonnal letartóztattak, és vádat emeltek ellene - írja a Gawker.

Kattins ide a videó megtekintéséhez!

Forrás: Sluderlaw

A felvételen ilyen szövegek voltak hallhatóak: "Nagyon részeg vagyok, és azt sem tudom, hol van a benzinkút. Gyerekek, ez szörnyű! Vezetek. Lehet, hogy defektet kaptam. Viszlát, piros lámpa! Hú ez a dal nagyon jó, halljátok ti is, ezt akarom!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.