Városligeti Műjégpálya Budapest műjégpálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán nyit a Városligeti Műjégpálya, és várja a korcsolyázni vágyókat szombatonként meghosszabbított nyitva tartással és változatlan jegyárakkal.

Idén nyáron elvégezték a Műjégpálya hűtéstechnológiai rendszerének bővítését, többek között felújították az 1986-os gyártású hűtőkompresszorokat, és 70 százalékkal nagyobb hűtőteljesítményűre cserélték a hűtőgépházi hőcserélőket is, ennek köszönhetően a pálya hűtőberendezése az eddigieknél hatékonyabban tudja majd kezelni a szélsőséges időjárás okozta üzemeltetési nehézségeket - olvasható a Fővárosi Önkormányzat közleményében.

Forrás: Facebook/Városligeti Műjégpálya

A kapacitásbővítés eredményeként a 2015-2016-os téli szezontól kezdődően a jég előállítását végző berendezések akár melegebb téliidőjárási körülmények között is kiváló minőségű, sportolásra alkalmas jégfelületet lesznek képesek létrehozni. A korszerűsítéssel lehetővé válik, hogy az elkövetkezendő téli szezonokban a Városligeti Műjégpálya megszakítások nélkül, folyamatosan működhessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.