A menőségre és az Éden Hotelre kerestek rá legtöbbször a magyarok 2015-ben

Forrás: Tv2, Instagram/Éden Adrienn -
Lamar Odom Google toplista Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világviszonylatban az októberben kómába esett volt amerikai kosárlabdázó, Lamar Odom, Magyarországon pedig az Éden Hotel című valóságshow vezeti a Google 2015-ös abszolút keresési listáját.

A világon a legtöbbet keresett szavak az elmúlt évben Lamar Odom neve után a Charlie Hebdo, az Agar.io videojáték és Párizs voltak.

Forrás: Tv2, Instagram/Éden Adrienn

Magyarország abszolút toplistáját az Éden Hotel vezeti, dobogós helyre került a Pixwords-megoldások és a Való Világ. A hírek közül legtöbbször a Charlie Hebdo, a napfogyatkozás és Szíria iránt érdeklődtek a magyarok.

Hazai hírességeik közül legtöbbször Vágó István, Simicska Lajos és Csobot Adél, a külföldiek közül Hedy Lamarr amerikai színésznő és feltaláló, Jules Bianchi francia Forma-1-es pilóta és Zyzz, Pumped Gabo példaképe, ausztrál testépítő nevére kerestek rá a magyar netezők - olvasható a Google magyarországi irodájának közleményében.

A kérdések gyakoriságából az derült ki, hogy a magyarországi internetezőket leginkább az érdekli, ki nyeri az Éden Hotelt, ki az igazi lelki társ, hogyan lehet fogyni, hízni és "menőnek lenni".

A keresőóriás szerint havonta több 100 milliárd keresést indítanak a Google keresőben. Száz keresésből azonban még így is átlagosan 15 olyan van, melyet korábban még soha senki nem keresett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.