Muri Enikőnek túl sok volt a szex

Forrás: Red Lemon Media -
buli parti Fifty shades of love szex Szürke 50 Muri Enikő A szürke ötven árnyalata Kiosk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő őszintén elmondta véleményét A szürke ötven árnyalata című filmről és a saját szexuális életéről is beszélt.

"Olvastam a trilógiát, szerettem a történetet. A filmet nagyon vártam, az elsők között néztem meg. A sok negatív kritikával nem értek egyet, és szerintem így is túl sok benne a szex" - mondta az énekesnő, aki szerint hiányzott néhány részlet a filmből, és neki elég lett volna három szexjelenet.

Forrás: Red Lemon Media

"Mikor Anastasia elveszti a szüzességét, és mikor először kinyitják a vörös szobát, az izgalmas volt. Persze azt is látnunk kellett, hogy mi történik olyankor, amikor Christian igazán kegyetlen, tehát az utolsó játszószobás jelenetre is szükség volt. De szerintem felesleges volt a többi szex" - kommentálta Enikő, aki saját bevallása szerint szó nélkül elvállalta volna a film női főszerepét. Azt is elárulta, hogy párjával, Károllyal, akivel lassan 10 hónapja vannak együtt, jól működik a szex, nincsenek köztük tabuk, minden belefér.

Forrás: Red Lemon Media

Enikő legújabb klipje néhány napja jelent meg, amiben teljesen meztelenül énekel. Egy kicsit izgult a meztelenség miatt, de úgy gondolta, nincs baj azzal, ha így is megmutatja magát.

Ha kíváncsi vagy Pirner Alma szexi fétisshow-jára, megmutatjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.