Tornóczky Anita gyászol, otthon temeti el a barátját

Forrás: Facebook/Tornóczky Anita -
kutya gyász Tornóczky Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornóczky Anita ma reggel elvesztette egyik legkedvesebb barátját, Bertust. A németjuhász, gazdáját megkímélve a mélyebb fájdalomtól, önként távozott az örök vadászmezőkre.

Csak nyeldesi a könnyeit Tornóczky Anita, az Állatvédőrség oszlopos tagja, aki 15 év után kénytelen volt elbúcsúzni imádott kutyusától. Bertuska 2 hét küzdelem után ma reggel magától elaludt. Szerető gazdija még adott egy puszit az orrára, és elbúcsúzott tőle.
"Tegnap este már nem volt jól, így benn aludtam vele a kórházban. Reggel már látszott, hogy menne. 15 évig éltünk együtt, nekem ő volt az első, saját kutyám. Ő egy igazi gazdás állat volt, az utolsó 1-2 évet leszámítva nem haverkodott senkivel, pedig jó fej volt. Borzasztó ürességet érzek a távozásával" - mondta Anita, aki évek óta küzdött a betegeskedő kutyusért.

Forrás: Facebook/Tornóczky Anita

Az utolsó három évben, amikor betegeskedni kezdett, minden nap jártunk akupunktúrára, táplálékkiegészítőket kapott, mindent megtettem a gyógyulásáért. Két hete a veséjével és a vérnyomásával is problémák adódtak, minden nap vittem, hoztam az orvoshoz. Tegnap este elkezdett vért hányni és úgy döntöttem, bent alszom vele egy matracon.

Tornóczky Anita gyászol, otthon temeti el barátját, Bertát Forrás: Facebook/Tornóczky Anita

Az orvos is nagyon jó fej volt, ő is bent maradt, hogy tudjuk a kutyát infúziózni. Amikor eldöntöttük, hogy megkapja az utolsó szuriját, megsimogattam és megpusziltam, mire ő magától elaludt. Egész életében jó fej volt, mindig az volt a fontos neki, hogy nekem jó legyen. Nehezen hoztam meg ezt a komoly döntést, de nem volt szükség rá" - osztotta meg velünk fájdalmát Anita, aki holnap temeti kedvencét.

„Urnában szeretnénk eltemetni, elvitték elhamvasztani. Holnap búcsúzunk el tőle örökre, itthon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.