Isteni idő lesz hétvégén!

Forrás: Thinkstock -
napsütés időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a nyár, a következő napokban pedig szuper idő lesz. Vasárnap délután azért nem árt, ha esernyő is van nálad!

A következő napokban is folytatódik a meleg, nyárias idő, helyenként akár 32 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Az országos, középtávú előrejelzés szerint viszont vasárnap az északnyugati határvidéken zápor, zivatar is lehet.

Forrás: Thinkstock

Pénteken napközben túlnyomóan napos időre lehet számítani, csapadék nem várható. A szél ugyanakkor megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-17 fok között valószínű. Nappal 25-29 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is túlnyomóan derült lesz az ég. Csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet 11-17, a maximumhőmérséklet 28-31 fok között alakul. Vasárnap is az ország nagy részén túlnyomóan derült időre lehet számítani, de északnyugaton délutántól több lehet a felhő, és a határvidéken egy-egy zápor, zivatar is előfordulhat. Másutt nem várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-18, a legmagasabb 29-32 fok között alakul. Alig várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.