Tragédia! Szülei karjaiban halt meg a híres zenész 6 napos kislánya

Forrás: Facebook/Randy Rogers Band -
halál gyász kislány Randy Rogers gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos tragédia érte a 33 éves amerikai countryénekest, Randy Rogerst és feleségét, Chelsea Cait. A június 3-án látszólag egészségesen született babájuk 9-én meghalt. 

"Üdvözöljétek a Rogers család legújabb tagját. Rumer Rain ma reggel 7.29-kor született, két és fél kilóval és 50 centivel. Mindenki boldog és egészséges!" - tették közzé örömüket a zenekar Facebook-oldalán pár napja. Szerdán reggel azonban a New 93Q rádióban a zenész tragédiáról számolt be.

Forrás: Facebook/Randy Rogers Band

"Rumer meghalt tegnap éjjel, egy nagyon ritka betegségben szenvedett. A karjaink között halt meg. Nem látszott rajta, hogy beteg, gyönyörű volt, de az agya nagyon beteg volt" - nyilatkozta. Hozzátette, szervezik a kicsi búcsúztatóját, és arra kérik a rajongókat és újságírókat, hogy egyelőre ne faggassák őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.