Sarka Kata: Továbbra sem konkurálok Vajna Timivel

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Vajna Timi Sarka Kata konkurencia szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé meglepődtünk, amikor a Miss Universe választáson feltűnt Sarka Kata is, aki egy másik szépségverseny, a Miss World Hungary tulajdonosaként valójában konkurense Vajna Tímeának. Mit csináltak együtt?

Csííízzz! És máris a legnagyobb harmóniában mosolyog Sarka Kata, Hajdú Péter és Vajna Tímea, csak Andy Vajna hiányzik a képről. Pedig a két üzletasszonnyá avanzsált szépség nem mindig örült ennyire egymásnak. A két lány korábban közösen rendezte volna meg a Hajdú Péter birtokában lévő három hazai szépségversenyt, a Miss Worldöt, a Miss Earth-t és a Miss Universe-t. Végül Vajna egyszerűen megvásárolta a Miss Universe jogait, és a feleségének ajándékozta. A Miss World pedig továbbra is Hajdúék felügyelete alatt maradt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Azért mentünk el Timi divatbemutatójára, mert meghívtak minket, nem kémkedni érkeztünk. A pletykákkal ellentétben barátok vagyunk, mindnyájan összejárunk, és a barátságunkon nem változtat, hogy mindketten szépségversenyt rendezünk. Természetesen mi is meghívtuk a Vajna házaspárt a Miss World Hungary június 21-i döntőjére, és elfogadták a meghívásunkat" – magyarázta Kata.

„Láttam kreatív dolgokat, és sok hibát is. Timi már előtte is kikérte a véleményemet pár dologban, és utána is több mindent átbeszéltünk. Amiben teljesen különböző a véleményünk az az, hogy én a szakmai zsűrire bíznám a döntést, és a közönséggel külön választatnék ki egy közönségdíjas szépséget. A közönség más szemmel nézi a lányokat, a szakmai zsűri jobban tudja, mire van szükség ahhoz, hogy egy világversenyen megfelelő pozíciót szerezzünk" – foglalta össze Kata, akinek Timiéknél nem a kedvenc indulóját koronázta meg a közönség.

„Érdekes, hogy az a lány, aki szerintem megnyerhette volna a Miss Universe koronát, benne volt a top ötben. Az én eddigi tapasztalataim alapján remek helyezést ért volna el a világversenyen is, csodaszép lánynak találom. Én akkor, amikor még mind a három szépségverseny hozzánk tartozott, akkor is nagyon figyeltem arra, hogy a legszebb lány kerüljön ki a Miss World versenyre. Az idén, hála Kulcsár Edinának, a mi nyertesünknek nagy esélye lesz arra, hogy felfigyeljenek rá, ugyanis a tavalyi top 3 lány országának versenyzőit kiemelten kezelik az idei világversenyen. Edina jól megágyazott neki, most már csak tudnia kell élni a lehetőséggel. Most már van egy favoritom, de még annyira hebrencs, ha nem változik meg, akkor biztosan nem lehet az övé a korona. Most a felkészítő táborban készülnek a lányok, beköltözött velük egy szakember, aki a nap 24 órájában figyeli a lányokat, ki hogyan viselkedik. Pontosan ezen bukott el Kocsis Korinna, aki nagyon szép, de a táborban az összes társát kikezdte és viselkedésével kikészítette. Hatalmas kockázat volt benne a világversenyen, mert ha kezelhetetlen lányt küldünk ki, az minket minősít. Vele ellentétben viszont Kulcsár Edina mindet megtett a társaiért, segítette őket, jó lelkű, kedves és alázatos, ráadásul a legterhelhetőbb volt. Nem elég úgy kinézni, mint egy királynő!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.