Demcsák Zsuzsa szerelem repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsát hatalmas meglepetés fogadta a repülőtéren. Szerelme várta a külföldi munkából hazatérő műsorvezetőt. 

Több hónapja tart már a boldogság a Mokka műsorvezetője és kedvese között, akiknek kapcsolata a Balaton Soundon vált publikussá. A szerelmespár nyilvánosan ölelkezett és csókolózott, és ez pont azt bizonyítja, hogy nem titkolják kapcsolatukat, úgy élnek, mint egy átlagos pár. Egy olvasónk beszámolója szerint pénteken a férfi a budapesti repülőtéren várta a kazanyi vizes világbajnokság után hazatérő Zsuzsát, aki nagyon meglepődött kedvese láttán, láthatóan nem számított rá. Megkérdeztük a műsorvezetőt, hogy zavarják-e a pletykák, amely szerint kedvesét igencsak sok pesti nő ismeri közelebbről.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

„Nem foglalkozom a pletykákkal, ennél többet nem tudok mondani. Nyilvános helyekre járunk, nem bujkálunk. Mint minden átlagos ember, mi is úgy éljük az életünket, vacsorázni, ebédelni járunk nyilvános helyekre. Valóban, a kedvesem meglepett a repülőtéren, nem számítottam rá” - árulta el Zsuzsa, aki ragyog a boldogságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.