Hangulatos, naplementés képet posztolt az Eurovízió jóképű győztese

Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw -
naplemente kutya Eurovíziós Dalfesztivál Mans Zelmerlöw Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa legszexibb hőséről, miután a magasba emelte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál trófeáját, összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes. Azóta pedig, amikor csak posztol, örülünk, mert egyszerűen szeretjük nézni ezt a férfit, na!

Mans Zelmerlöw, aki épp a napokban ünnepelte 29. születésnapját, és aki szerint az Eurovízió a Super Bowl zenei megfelelője volt, imádja a teniszt, a golfot és nagy focirajongó is. Olyanyira, hogy a kutyusát is Lionel Messiről, a Barcelona klasszisáról nevezte el. A szexi zenész most is épp kedvencével fotózkododtt a svédországi Bjärehalvön városában:

Mans és Messi. Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

Rányomult Boggie-ra az Eurovízió-győztes?

Korábbi cikkünk szerint az Eurovíziós Dalfesztivál szexis nyertesének nem volt elég a győzelem, a magyar versenyző telefonszáma is kellett volna neki. Anno a Dalfesztivál magyar nyelvű Facebook oldalára töltöttek fel egy képet Boggie-ról és a svéd Måns Zelmerlöwről. Ezt itt lesheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.