Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike kicsit kusza, de nagyon inspiráló idézetet osztott meg Facebookján, amelyben arról ír, tiszta úton szeretne járni, és nem letérni az ösvényről, a középútról. 

"Az út, amin megyünk, s amit teszünk, nem mindig látványos. De épp oly fontos, mint a cél, ahova el akarunk jutni. Ehhez kell a felülről jövő bölcsesség.Tudni azt, hogy Aki vezet, az az út, amin megyek, amit es ahogyan teszem, tiszta legyen. Magam es masok szamara is. Megtalálni a középutat, nem letérni az ösvényről es közben adni, szeretni.
...s ez mindeközben boldoggá, kiegyensúlyozottá, örömtelivé es áldássá tesz!!!!!!" - írja a showman, aki a napokban milliós ajándékot kapott egyetlen szerelmétől, Bea asszonytól, amit Facebookon is közzétett.

Úgy látszik, a tiszta utak járását Győzike testedzéssel kezdi. A Romantic egykori frontembere alaposan kipattintotta magát mostanság.

Íme, egy friss fotó róla és dagadó izmairól!

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.