12 év börtönre ítélték a nevelt lányával fajtalankodó férfit

Forrás: Thinkstock -
börtönbüntetés szexuális erőszak férfi bíróság Kiskunhalas szexuális zaklatás ítélet fajtalankodás nevelt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken át zaklatta felesége előző házasságából született kislányát egy férfi, akit végül a gyermek iskolatársának szülei jelentettek a hatóságoknál.

A 32 éves kiskunhalasi férfi 2009-ben találkozott a kislány édesanyjával, akivel a következő évben összeházasodtak - írja az MTI. Együtt nevelték a gyermeket, akivel a férfi a vádirat szerint 2010 és 2013 között legalább 10 alkalommal erőszakoskodot, amikor kettesben maradtak.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Azt mondta neki, szerelmeskedjen vele, az ágyra lökte, és megpróbált közösülni a kislánnyal. A gyermek először 2012-ben mesélt édesanyjának a történtekről, ő azonban a férfi tagadása miatt nem hitt neki. Végül két iskolatársának is elmondta, akiknek szülei azonnal értesítették a hatóságokat. A Szegedi Ítélőtábla 12 év börtönbüntetésre ítélte a férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.