2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Beperelte exfelesége a HIV-pozitív Charlie Sheent

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Frederick M. Brown -
Charlie Sheen Két pasi - meg egy kicsi pénz beperelés HIV-vírus gyermektartási díj HIV-fertőzés Brooke Mueller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooke Muellert nem hatja meg volt férje betegsége, és továbbra is követeli tőle a milliós gyermektartási díjat.

Bár Charlie Sheen korábban már elmondta, hogy betegsége és az emiatt megemelkedett kiadásai miatt már nem tudja magának megengedni a havi 55 ezer dolláros gyermektartási díjat, amelyet harmadik exfeleségének, Brooke Muellernek fizetett, az asszony továbbra is követeli a neki járó részt.

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Frederick M. Brown

Mi több, a TMZ hírei szerint be is perelte a HIV-fertőzött világsztár, mivel állítása szerint 89 ezer dollárral, vagyis 24,4 millió forintnak megfelelő összeggel tartozik neki. Charlie Sheen havi 613 ezer dollárt keresett a Két pasi - meg egy kicsivel, ám betegsége miatt kénytelen volt eladni a sorozat jogait.

Sheen állítása szerint most havi 87 ezer dollárra, vagyis 23 millió forintra csökkent a bevétele. Nos, volt feleségét ezek szerint annyira nem hatja meg exférje anyagi helyzete, és továbbra is igényt tart milliós nagyságrendű gyermektartási díjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.