2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Jakupcsek Gabriella nem megy az Összezárva Friderikusszal című műsorba

menesztés Összezárva Friderikusszal köztévé Friderikusz Sándor Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévétől decemberben menesztett műsorvezető megerősödött lelkileg, és új feladatok várják, amik reménnyel töltik el.

Jakupcsek Gabriella év végén viharosan távozott a köztévétől: egyáltalán nem számított menesztésére. A műsorvezető elárulta, nagyon jól esett neki, hogy a nézők kiálltak mellette: „Kevés embernek adatik meg, hogy ilyen látványosan és szolidárisan viselkednek vele, és az érzelmeiket olyan nyíltan és őszintén fogalmazzák meg a történtekkel kapcsolatban, mint ebben a helyzetben volt" – fogalmazott az Origo.hu interjújában Gabriella, aki bevallotta: igazak a híresztelések azzal kapcsolatban, hogy meghívták az Összezárva Friderikusszal folytatásába. „A hír igaz, de nem kommentálnám"- zárta rövidre Gabi, aki a jövőről is mesélt.

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel

„Kipihentem magam, vadonatúj dolgok és feladatok elé nézek, arra fordítok nagyobb figyelmet, ami eddig háttérbe szorult. Új kihívások vannak a piacon".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.