Újabb őrület hódít: Csináltass te is hátszőr-tetoválást!

fotó Amerikai Egyesült Államok hátszőr tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai férfi nagyon bizarr dolgot talált ki a közelmúltban: különböző formájúra borotváltatatta a hátszőrét, majd naptárat készített belőle. 

A 35 éves Mike Wolfe mindig is félénk volt, mert szerinte túlságosan szőrős a háta és a mellkasa. 2008-ban úgy döntött, hogy nem takargatja magát tovább, és felkereste egy grafikus barátját: megkérte, hogy borotváljon a hátára egy amerikai zászlót a hátszőréből - írja a The Blaze.

Akkor annyira megfogta őt a dolog, hogy évente kétszer is visszament, hogy minél durvább képeket csináltasson magára. Mivel a férfinek már egy tucat ilyen fotója gyűlt össze, így készítetett belőlük egy naptárat, ami a CalendHair nevet kapta. A művet nagyjából 5700 forintért lehet megvásárolni, a befolyt pénzt pedig jótékony célra ajánlotta fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.