Kiderült! Érte rajong Király Viktor - Fotó!

Forrás: Red Lemon -
rajongó Ronaldinho Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességeknek is vannak gyengéi, Király Viktor sem kivétel ez alól. Az énekes azonban olyan mázlista, hogy nem csak távolról csodálhatja a rajongott illetőt, ugyanis a minap együtt bulizott vele. Elkészült a várva várt közös fotó is: így fest Király Viktor és Ronaldinho az éjszakában.

Az énekes nagyon úgy tűnik, hogy az éjszakai életnek a Királya is, és nagyon szerencsésen választ helyszínt! Sikerült ugyanis belefutnia egy általa rajongott személybe, és előbújt belőle a fan! Nem tudott elmenni anélkül a focista mellett, hogy ne készítettek volna egy közös fotót. Király Viktor - aki korábban arról vallott, hogy verekedés miatt rendőrségre vitték - pontosan úgy viselkedett, ahogy a legtöbb rajongó tenné, odalépett Ronaldinho mellé, aki a világ egyik legjobb focistája és készített vele egy szelfit, amivel el is büszkélkedett az Instagram-oldalán. Neki már biztosan nagyon jó estélye volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.