Miley Cyrusnak megeredt a nyelve: szexuális hovatartozásáról mesélt

Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP -
Miley Cyrus intim szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus a világ egyik legirigyeltebb nője, hiszen kedvese a nagyon jóképű Liam Hamsworth színész. Ám nem volt ez mindig így: az énekesnő korábban ugyanis a nőkhöz is vonzódott. 

A héten nem Miley az első sztár, aki a szexuális hovatartozásáról mesél: a napokban Kristen Stewart vallott a nőkkel való kapcsolatairól. Miley azonban más tészta: ő még mindig a pasikhoz vonzódik, most legalábbis. A fiatal sztár a Variety magazinnak elmondta, az első kapcsolata viszont egy lánnyal volt fiatalkorában.

Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP

Mindig gyűlöltem azt a szót, hogy biszexuális, mert ez a megnevezés egyszerűen burokba zár.

Miley beszélt arról is, mit érzett, amikor meghallotta először azt a kifejezést, hogy pánszexuális: "Végre megértettem mindent, miért van az, hogy nem vagyok meleg, de egyértelműen sem érzem, mi vagyok tulajdonképpen".

A pánszexuálisok uniszexként azonosítják magukat, és nem attól teszik függővé, ki milyen ember, hogy melyik nemhez tartozik. A témával itt foglalkoztunk is korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.