Singh Viki: "Nem vagyok az a vetkőzős leányzó"

Fotó: Tv2 -
Playboy Singh Viki videó vetkőzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös énekesnőt, Singh Vikit faggatta arról, mi a véleménye egy meztelen fotózásról. Bár a sztár nem tartja elitélendőnek a dolgot, mégsem valószínű, hogy a jövőben ledobja a textilt. 

A Rising Star egykori énekesnője indiai gyökerekkel rendelkezik, édesapja Indiából költözött Magyarországra. A fiatal lány elmondása szerint a családban igen szigorú szabályok vannak, így nem biztos, hogy bárki örült volna egy meztelen fotózásnak. Bár édesapja nem köti meg Viki kezét, a sztár inkább kerüli az ilyen tipusú felkéréseket.

Szerinted beszélnek a celebjeink angolul? - Videó

Angolnyelv-tudásukról faggata a Life.hu riportere celebjeinket egy sportrendezvényen. Videónkból kiderült, hogyan beszél idegen nyelven Aleska Diamond, Singh Viki, Lola, Judy és Kulcsár Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.