Élete legsötétebb időszakáról mesélt Mary J. Blige

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
depresszió Mary J. Blige sztárok énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Turnéja közben adott interjút a napokban a világhírű énesnő, Mary J. Blige, aki válásáról és élete legsötétebb időszakáról mesélt. 

A 45 éves Mary J. Blige a Loose Women című műsorban mesélt arról, hogy neki is hasonló démonokkal kellett megküzdenie, mint annak idején Whitney Houstonnak és Amy Winehouse-nak, ám ő az életet választotta.

- mesélte a világsztár.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Mary elmondta azt is, nem igazán tudott beszélni a gondjairól, Whitney és Amy halála pedig nagyon mélyen érintették őt. "Nem tudom, hogy mennyire voltak erősek. De az az igazság, amikor szembesülsz a halállal, akkor inkább élni akarsz."

Az énekesnőnek egyébként mostanában is rengeteg gondja van: 10 év után válik férjétől, egykori menedzserétől, Kendu Isaacstól. A férfi azonban komoly havi apanázst követel feleségétől, arra hivatkozva, hogy amióta már nem a nő menedzsere, bevételei sincsenek. A meghallgatás idén decemberben lesz, akkor derül ki, kell-e Mary-nek fizetnie házastársi tartásdíjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.