Gönczi Gábor néhány hét múlva apa lesz

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gönczi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor és kedvese néhány hét múlva a gyakorlatban is szülőkké válnak. A szerelmes pár már számolja vissza a napokat, alig várják, hogy megszülessen a kis trónörökös.

Minden készen áll a kisbaba fogadására Gönczi Gáboréknál: elkészültek a lakásfelújítással, a gyerekszoba is teljes pompájában díszeleg.

A Tények műsorvezetője és párja nagyon aprólékosan megterveztek mindent a kicsi érkezésével és fogadásával kapcsolatban. Gábor ma már otthonosan mozog a bababútorok világában, sőt még az összeszerelésében is sikerült helyt állnia, pedig saját bevallása szerint nem éppen egy ezermester veszett el benne.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem vagyok ezermester, de mindig tudom, hogy melyik barátomhoz forduljak, ha valami tönkre megy a lakásban. Nem véletlen, hogy nem technikából voltam jó, hanem irodalomból, ez sok mindent elárul rólam. A kisfiam szobájában azonban sok mindent egyedül szereltem össze." - mesélte büszkén a leendő édesapa.

Gábor igazi minta apa lesz, ez már a babavárás időszakában kiderült. Nagyon helyesen és lelkesen segítette kedvese életét ebben a közel kilenc hónapban.

"Izgalmas kirándulás volt, és egyben hihetetlen, hogy

alig néhány hét választ el bennünket a kisfiunk születésétől.

Mindkettőnknek fontos volt, hogy mindent együtt csináljunk. Örülök, hogy eszerint alakítottuk át az életünket, és jelen voltunk a fontos pillanatokban. Nem kipipáltuk a feladatokat, hanem megéltük és kiélveztük őket."

A szülésre is pontosan előkészített haditerve van.

"Bárhol vagyok, hazamegyek Ildihez és együtt megyünk be a kórházba, de ettől eltérő helyzetre is fel vagyok készülve. Ami biztos: Pachmann Péter fog helyettesíteni aznap a tévében."- mondta Gönczi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.