Plüssmackót küldött Harrison Ford egy pesti kávézónak

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry -
plüssmaci látogatás Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik a magyar vendéglátás és az emberek szeretete örökre levette a híres színészt a lábáról.

Nem is csoda, hiszen ahol Han Solo megjelent, ott mindenki szája tátva maradt, és igyekeztek a legprecízebben kiszolgálni. Így nyár végére Harrison Ford keresztül-kasul biciklizte az országot, feltűnt egy Kisorosziban működő étteremben, bejelentkezett Szentendrén és a belváros számos vendéglátó egységében is.

Harrison Ford ajándékot küldött egy pesti kávézónak. Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Ám volt egy kávézó, ahová nem tért be a 74 éves színész, pedig az egyik dolgozó, Gyurci nagyon szeretett volna vele találkozni. A közösségi oldalon tett közzé a csapat egy képet, így szerették volna megvendégelni kedvenc színészüket egy finom reggelire.

Sajnos nem jutott el időben a hír Harrison Fordhoz, ám utólag mégis csak reagált az invitálásra. A menedzsment egy plüss macit küldött a kávézó dolgozóinak, hogy kárpótolja őket az elmaradt találkozóért. A vendéglátóegység végül úgy döntött, hogy a VI. Maci Aukción fogják elárverezni a plüsst, hogy az így megszerzett pénzből további fogyatékkal élő embernek tudjanak munkahelyet teremteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.