Heidi Klum klónozta magát: 5 bombázóval hergelte a pasikat

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Coppola
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Coppola -
sztárok Heidi Klum Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megszoktuk, hogy a szupermodell évek óta nagyot alakít halloweenkor. Ezúttal nem maszkírozta el magát, sőt: egy szuper ötlettel mutatta meg, hogy bizony még mindig ő a buli királynője. 

Heidi Klum idén saját magának öltözött, de nem akárhogy. Az idei halloween-bulijában egy hatalmas doboz várta az érkezőket, a következő felirattal: Made in Germany. A dobozból pedig Heidi Klum és 5 másik bombázó lépett elő: mindannyian pontosan ugyanabban a ruhában, sminkben voltak, és a frizurájuk is egyforma volt.

A szupermodell keresett 5, hozzá a megszólalásig hasonló szépséget, így együtt voltak Heidi klónjai. A pasik legnagyobb örömére...

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Coppola

Heidi és csapata 4 hónapig dolgozott az ötlet megvalósításán, és kétségkívül remekül sikerült a bemutató. Nem csalódtunk a modellben, aki doktorálhatna halloween jelmezekből. Nekünk két nagy kedvencük van tőle: az egyik, amikor öregasszonynak maszkírozta magát, és a tavalyi, amikor Jessica Rabbitként tündökölt.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.