Távozott a nő testéből a lélek: rémisztő felvétel

Forrás: Videa.hu -
halál túlvilág lélek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan hisznek a túlvilágban, és abban, hogy a lelkünk távozik a testünkből, miután meghaltunk, ezért leszünk 21 grammal könnyebbek a halálunk utáni pillanatban. Egy kínai kórház biztonsági kamerája sokak szerint épp ezt a momentumot rögzítette.

Több millióan nézték meg azt a felvételt, melyet egy kínai kórház biztonsági kamerája rögzített. Sokak szerint ez egy bizonyíték arra, hogy valóban van túlvilág, és a lélek tényleg távozik a testünkből a halálunk után. A szkeptikusabbak természetesen nem hisznek a tényleg hátborzongató felvétel valódiságában.

Távozott a nő testéből a lélek: rémisztő felvétel Forrás: Videa.hu

A videón egy elhunyt nő letakart teste látható, egy kínai kórház üres teremében. A felvételen jó ideig semmilyen különös jelenség nem figyelhető meg, ám egyszer csak úgy tűnik, mintha a halott illető felülne, csakhogy sokkal átlátszóbb és elmosódottabb, mint egy tényleges emberi alak. Ezután pedig lebegve elindul, majd semmivé foszlik. Ugyan a felvétel nem mostanában készült, de csak nemrég kapták fel, mint bizonyítékát az emberi lélek létezésének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.