Éhen halt a kisfiú, akit magára hagyott az anyja

Forrás: facebook/Владислава Подчапко -
gyermekhalál gyilkosság éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
9 napra hagyta magára két gyermekét egy fiatal nő, ám mire hazatért, szörnyű tragédia fogadta. 

Az ukrán származású édesanya, Vladislava Podchapko bezárta a közel 3 éves lányát és az 1 éves fiát a lakásba, majd eltűnt 9 napra. Daniil és Anna ez idő alatt teljesen egyedül voltak, míg a 20 éves nő a párjával szórakozott.

Étel nélkül hagyta a lakásban a gyerekeket, így sajnos nem meglepő, hogy az

1 éves kisfiú életét vesztette otthonukban,

míg nővére eszméletlen állapotban feküdt, mikor az anya hazatért a pasijával töltött 9 nap után. - írta meg a Mirror.

A szomszédok állítása szerint hallani is lehett a gyerekek sírását, de meg sem fordult senki fejében, hogy ilyesmiről lenne szó, hiszen eddig rendesen gondoskodott a két kicsiről, akik időnként máskor is sírtak.

Vladislava Podchapko, a nő, aki bezárta a lakásba két gyermekét 9 napra Forrás: facebook/Владислава Подчапко

A kis Annát kórházba szállították, ahol azonnal megkezdték a gyermek intravénás táplálását, mert elképesztően le volt gyengülve. A kisfiú holttestét boncolásra küldték, amely megállapította, hogy az éhezés okozta az 1 éves gyermek halálát.

Az anyát, Vladislava Podchapkót őrizetbe vették, és előreláthatólag 8 év börtönt fog kapni gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. A szembesítés során a nő csak ennyivel kommentelte az eseményeket: "Nem tudtam, hogy a gyerekek meg tudnak halni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.