Gábor Zsazsa gonosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aaron Tonken, Gábor Zsazsa egykori szolgálója, a díva halála után kiteregette a szennyest...

A férfi a 90-es években szolgátla a hercegi párt. Elmondása szerint Gábor Zsazsa és Frederic von Anhalt között nyoma sem volt a romantikus kapcsolatnak. Bár egy háztartásban éltek, teljesen külön életvitelt folytattak, és egy szobában sem aludtak soha.

A férfi szerint a díva és férje szörnyen gonoszak és arrogánsak voltak vele.

Intim, 23 férj, 177 ezer szexpartner, és 900 férfi egyetlen alkalommal: Ők a világ legnagyobb férfifalói, Gábor Zsazsa Forrás: AFP

"Én voltam a szolgálójuk. Mindent én csináltam. Soha életemben nem volt annyira rossz dolgom, mint náluk. Anhalt hihetetlenül arrogáns, Zsazsa pedig nagyon gonosz volt. Ha nem értettem, mit mondott, akkor rögtön felkapta a vizet, és ordibálni kezdett, a férje pedig azzal fenyegetőzött, hogy rám uszítja a kutyákat."- nyilatkozta Tonken,tudta meg a Blikk.

Az özvegy szerint az egykori szolgáló csak rövid ideg volt náluk, ugyanis lopott, így elbocsátották.

"Tonken csupán két napig lakott velünk, így nem is tudhat semmit rólunk. Mivel nem végezte rendesen a dolgát, és lopott is, hamar megváltunk tőle"- nyilatkozta Anhalt egy tévéstábnak, akit Zsazsa halála után vezetett közben egykori közös otthonukban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.