Müller Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Pétert rengetegen szeretik, hiszen megannyi embernek jelentenek fontos útmutatást a szavai. Ő legalább annyira szereti a körülötte lévő embereket, és nyitottságának köszönhetően rendkívül könnyen szerez barátokat. Müller Péter az ország legismertebb spirituális írója, aki ma betöltötte a 80. életévét.

Sok mindent megélt 80 év alatt Müller Péter, bár születése óta Zuglóban van az otthona és évtizedek óta a szerelmével él. Ezek alapján saját bevallása szerint unalmasnak tűnhet az élete, de ez nem minden. Rengeteget utazott, és szinte bárhol otthon tudja érezni magát a világban. Ráadásul egy halálközeli élménye is volt, ami alapjaiban változtatta meg őt.

Boldog születésnapot Forrás: Life.hu

"1956-ban szerencsére lelőttek. Hat golyót kaptam. A halálélmény más emberré tett. Ha legközelebb meghalok – s ez már nincs olyan messze – másodszor halok majd meg. Könnyű életem volt. És van. Mert szeretem az embereket. És tudom, hogy sokan engem is" - vallja Müller Péter önéletrajzában. Utóbbira nem is kell bizonyítékot találnunk, hiszen könyveit rengeteg ember olvasta, ahogy a Life.hu-n megjelenő írásait is. Nemcsak olvassák, hanem szeretik is Müller Pétert, aki vallja, hogy ő boldog embernek született. Műveivel és előadásaival sok embernek ad útmutatást, de mi nemcsak ezért szeretjük.

Ezért tartja különleges embernek a Life.hu szerkesztősége Müller Pétert

"Nem játssza meg magát"
"Szeretem a szellemiségét"
"Müller Péter nem ítélkezik senki fölött, nagyon nyitott mindenre, ami a világban zajlik"
"Őt minden érdekli"
"Sosem szégyelli, ha valamihez nem ért, de csodálattal néz arra, aki igen"
"Van benne egy érdekes kettősség: hihetetlenül bölcs, mégsem veszett ki belőle a gyermeki naivitás"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.