Nyilvánosan alázta meg Havas Henrik Farkasházy Tivadart

Forrás: sajtoklub.tv, Zsigmond László/Life.hu -
vita ATV Havas Henrik Farkasházy Tivadar Kálmán Olga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV évértékelője átfordult Farkasházy értékelésébe: Havas Henrik sopánkodó kabarettistának nevezte a humoristát.

Havas régóta pórbálja lejáratni Farkasházyt, és a kínálkozó helyzetet most ki is használta az ATV Egyenes beszéd című műsorában, ahol mindketten vendégek voltak. A 2016-os évet kellett volna értékelnük, az azonban jóformán elmaradt, és az egész beszélgetés személyeskedésbe csapott át.

Kálmán Olga műsorvezető is pontosan tudta, hogy a férfiak nyírni fogják egymás, a veszekedésre pedig pontosan 8 percet kellettt várni - írja a Bors.

Havas régóta pórbálja lejáratni Farkasházyt Forrás: sajtoklub.tv, Zsigmond László/Life.hu

"Én komolyan mondom, hallgatom Tivadart, és nem hiszek a fülemnek. Szerinted én egy senki vagyok? (...) Mindig ez a baloldali duma, én ettől megvadulok. (...) Álságos vagy. A lelked legmélyén te egy szocialista bolsevik vagy, kész. Magyarán, semmi közöm ehhez a dumához, a magam részéről a józan észre apellálok. (...) Te csak sopánkodsz. Még újságíró sem vagy, te csak egy humorista vagy, egy kabarettista" - fakadt ki Havas.

Farkasházy a Bors megkeresésére elmondta, hogy Havasnak van pár becsípődése, amiből nem tud kigyógyulni, és ezekkel teleszórja a médiát, aminek ő egyáltalán nem örül. Folyamatosan potyázónak nevezi Farkasházyt, aki szerinte ingyen jár a meccsekre és ingyen eszik, de ezt már nem vicces. A humorista szerint Havas nem tud kulturáltan viselkedni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.