Sarka Katáéknál meghitten telt a karácsony reggele

karácsony Sarka Kata reggel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyfa köré gyűltek a gyerekek: így telt Sarka Katáéknál az ünnepi reggel. Álmosan és meghitten nézegeti Noncsika és Dávidka a feldíszített karácsonyfát: igazi nyugalom árad a fotójukról.

Nagy kérdés volt, hogy vajon hogyan ünnepli az idei karácsonyt a Hajdú család, de kiderült, hogy nincs miért aggódni, összegyűlt a család a gyerekek kedvéért. Sarka Kata és Peti a rajongóiknak is megmutatták, hogy együtt töltötték az ünnepeket, habár a hírek másról szóltak.

Sarka Katák meghitten ünnepeltek Forrás: Facebook/Sarka Kata

A karácsony reggel azonban még Hajdú Péter nélkül telt, csak hármasban. Erről is osztott meg Sarka Kata fotót, amin a gyerekek még álmosan nézegetik ébredés után a feldíszített karácsonyfát. A fenyő ugyan a gyerekeknek tetszik, de a rajongók ebben is találtak hibát. Egyesek szerint "baromi ronda" a fenyő, és túlzsúfoltnak is találják, de szerencsére azért akadt olyan is, aki szépnek tartotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.