Kis Grófo regált Szabó Zsófi szavaira

Forrás: Facebook/Kis Grófo -
Kis Grófo Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, Szabó Zsófi bocsánatot kért az Frizbiben Kis Grófora tett kijelentése miatt. A műsorvezető élő Facebook-videóban magyarázkodott, amelyben párjáról, Kiss Zsoltról is vallott és arról is beszélt, hogy a történtek óta Grófóval is beszélt már. 

De miből lett a félreértés? A Frizbiben Hajdú Péter idézte Kis Grófó édesapjának szavait: "Nálunk abszolút nem szokás, hogy a férfi házimunkát végezzen, a nő pedig nem dolgozhat. De olyanról sem lehet szó, hogy az asszony nélkülünk elmenjen mondjuk mulatni. Ha bármilyen vendégünk van, nem ülhet az asztalunkhoz. Neki az a dolga, hogy kiszolgáljon minket". Zsófi a fenti mondatokra reagált, azt mondta, ha tényleg úgy van, hogy náluk másodlagosak a családban a nők, akkor szégyent hoznak a cigányságra. Később bocsánatot kért félreérthető kijelentése miatt és elmondta, azóta már Kis Grófoval is beszélt.

Kis Grófo Forrás: Facebook/Kis Grófo

"Én úgy gondoltam, hogy jóban vagyunk, de nem láttam még ezt a műsort, ezért sem szeretnék rosszat mondani rá. Majd felhívom, és megkérdezem tőle" – nyilatkozta a Blikknek az énekes, valószínűleg még Zsófi videóüzenete előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.