Tóth Vera sosem látott fotója

fotó posztolás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera nyerte nálunk a 2016-os év legnagyobb átalakulása címet. A csodálatos hangú énekesnőre szinte rá sem lehet ismerni. Külseje csodaszép lett, miután 35 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

A Megasztár egykori győztese idén a súlyfeleslegének is búcsút mondott, így igazi dívaként tündököl a színpadon. Ezúttal viszont egy olyan fotót tett közzé közösségi oldalán, amit még sosem mutatott.

Egy 1986-ban készült képpel küldött egy kis csí-t rajongóinak, ami valljuk be ebben a karácsonyi őrületben nem is jött rosszul. Vera kiskori képén jól látható, hogy már akkor is érezte a zenét és bár még járni is alig tudott, a pózolás már akkor is a vérében volt.

Várjatok, adok egy kis csí-t #amikorénmégmajdnemcsakjártam #1986baby #márakkortérítettem

Tóth Vera (@verajuska) által közzétett fénykép,

Tóth Vera smink nélkül, szinte félmeztelenül szelfizett

Az énekesnőnek ezer dolga van mostanában, de azért igyekszik időt szakítani a szépülésre is. Sajnos van, hogy erre csak nagyon extrém időpontban marad ideje: mostanában este jár kozmetikushoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.