Lajcsi: "Szeretnék nemzetközi bírósághoz is fordulni. Ami családommal történt, vért kíván"

Forrás: Origo -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Galambos Lajos és családja hazatért a külföldi nyaralásról. Bár so­káig nem volt biztos, hogy a mulatós zenész egyáltalán hazajön, Lajcsi azonban visszatért, hogy rendezze a dolgait.

Sokakban vetődött fel a kérdés, hogy a közüzemi számlák elcsalásával, okirat-hamisítással és vesztegetési kísérlettel gyanúsított Lagzi Lajcsi a hatóságok elől menekült-e külföldre, ám a zenész szerint erről szó sincs - írja cikkében a Blikk.

Lajcsi gyermekeivel a Story-gálán Forrás: Origo

Az elmúlt heteket a családjával az Egyesült Államokban és Mexikóban töltő zenész igyekezett kerülni a felhajtást hazaérkezésekor, ezért Washingtonból induló gépe nem is Ferihegyen, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, hanem az ausztriai Schwechat légikikötőjében landolt.

Lajcsi a reptéren készséges volt, elárulta, nem tart attól, hogy hazatértével újrakezdődnek megpróbáltatásai.

"Nem félek attól, hogy újra elkezdődik a meghurcolásom. Soha nem féltem semmitől, most sem félek, még a börtöntől sem" - szögezte le. "Ennél jobban kikezdhetnek még? Kijönnek víz- vagy villanyórát ellenőrizni, és nyolc rendőr kell hozzá? Igazából ettől nem kell félnem, nincs miért."

Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka Anna bikiniben élvezte a napsütést a nyaraláson Forrás: Instagram/Galambos Boglárka Anna

A lap emellett felfedezte egy külföldi honlapon azt is, hogy a zenész árulja boldogasszonypusztai birtokát.

"Sok mindent árulok, többek közt a tűzoltóautómat is, de az senkit nem érdekel. Számomra egy nagy tanulsága van ennek az egésznek: 2016-ban már nincsenek titkok! Félreértés ne essék, nem is akartuk eltussolni, hogy áruljuk a házunkat. Ahogy a mondás tartja, a párizsit eladják, a téliszalámit pedig megveszik, ezért is hirdettük egy külföldi oldalon, mert úgy gondoltuk, hogy ott van potenciális érdeklődő" - magyarázta Lajcsi.

A mulatós zene királya egyvalamiben biztos, nem ül majd otthon ölbe tett kézzel, hiszen számos teendője van, valamint a naptárjában is egyre több fellépés sorakozik.

"Megyünk locsolni, és mint minden húsvétkor, idén is kimegyünk a temetőbe a szeretteinkhez, barátainkhoz. Rengeteg dolgom van most, hogy hazajöttem, és szerencsére a lehetőségek is megtalálnak. Lesz jó pár fellépésem is a közeljövőben, de a legfontosabb, azon dolgozom, hogy kiderüljön az igazság a meghurcoltatásommal kapcsolatban" - mesélte a zenész, hozzátéve, soha nem felejti el a történteket, sőt azt is megígérte, hogy képes az utolsó erejéig harcolni az igazáért.

Galambos Lajos szabadulása után Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Biztos, hogy nem fogok túllépni ezen az ügyön, tartson akár évekig is. Sőt szeretnék nemzetközi bírósághoz is fordulni. Az, ami a családommal, a gyerekeimmel történt, az vért kíván! Természetesen nem ebben a formában. Szeretném úgy csinálni, hogy a családomnak útmutatás legyen, hogy a jogrendszerben miként kell valamit lerendezni" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.