Brutális gyilkosság Óbudán: szeméttárolóban találtak rá a holttestre

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
elfogás gyilkosság halál szeméttároló holttest elrejtés gyanúsított verekedés rendőrség Óbuda emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség csütörtök délután elfogta a 45 éves férfit, aki a gyanú szerint agyonverte ismerősét, testét pedig egy szeméttárolóban rejtette el.

Eljárást indítottak az ellen a 45 éves román férfi ellen, aki a rendőrség megalapozott gyanúja szerint brutálisan agyonverte ismerősét, testét pedig egy óbudai szeméttárolóba rejtette el - írja a police.hu.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy ház udvarán Budapesten, a III. kerületi Ürömhegyi úton, ahol szemeteskukába rejtett holttestet találtak. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A külföldi állampolgár április 25-én találkozott a férfival, akivel veszekedni, majd verekedni kezdtek. A gyanúsított olyan súlyosan bántalmazta áldozatát, hogy a helyszínén életét veszítette. A 45 éves férfit csütörtökön kora délután fogták el, elszámoltatása jelenleg is zajlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.