A szomszéd állítja: Norbiék medencéjének vize áztatta az utcát

"Fotó: Marton Szilvia - Origo " -
medence szennyezés víz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszgurut az a vád érte, hogy medencéjük vizét az utcára engedik, elárasztva ezzel a lakók telkét. Egyik szomszédjuk állítja, hogy a szennyezett víz szabadon folyt.

Schobert Norbi egy szomszédja dühös Facebook-posztban vádolta meg a családot azzal, hogy medencéjük vizét az utcára szivattyúzzák, ezzel elárasztva a környéken lakók telkeit. A férfi szerint a szennyezett víz szabadon folyt le az utcán, és az ő udvarába ömlött.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Norbi reagált a vádakra, azt mondja, akkor nem is volt víz a medencéjükben. Azt elismerte, hogy a medencét takaró ponyvát az utcán mosták, de az nem okozhatott ekkora problémát. Szerinte inkább a hegyoldalról lefolyó esővíz állhat a dolgok hátterében “Amikor felhőszakadás van, akkor folyik le a hegyről a víz mindenhonnan” - mondta Norbi a TV2 Tények című műsorában. A közelükben lakó férfi viszont továbbra is azt állítja, hogy a medence vize árasztotta el a kertjét, ami miatt feljelentést tesz. Norbi szintén ügyvédhez akar fordulni az ügy miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.